Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van een training, workshop of het leiden van een debat? Download hier onze brochure. Prijzen geven een indicatie en worden afgestemd op de specificaties van uw evenement.

Voor verdere vragen, ideeën of suggesties over Dokters in Debat kunt u bij ons terecht via onderstaand contactformulier. Ook kunt u het contactformulier invullen om op de hoogte te blijven van onze komende projecten en activiteiten.

Bij deelname aan Dokters in Debat evenementen is het noodzakelijk om enkele persoonsgegevens van u te ontvangen. Het gaat hierbij om naam, emailadres eventueel telefoonnummer. Deze gegevens worden gebruikt voor interne administratie, om in contact te komen met (oud)- deelnemers en de financiële afhandeling. In principe worden deze gegevens voor een ongelimiteerde termijn bewaard. De persoonsgegevens worden onder geen enkel beding met derden gedeeld. Bij het niet verstrekken van deze gegevens is het niet mogelijk deel te nemen aan evenementen van Dokters in Debat

U heeft het wettelijk recht om ten alle tijden inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens te verzoeken. De Stichting streeft ernaar binnen afzienbare termijn aan uw verzoek te voldoen. Als u vindt dat er niet goed met uw privacygegevens wordt omgegaan, kan u een klacht indienen bij de relevante privacy toezichthouder (Autoriteit Persoonsgegevens).