Webinars

Baal jij er ook zo van dat alle activiteiten door corona stil komen te liggen?Sterker nog, heb jij het gevoel dat je ontwikkeling stil ligt tijdens deze crisis? Dan zijn de webinars van Dokters in debat echt iets voor jou! Geheel vanuit je luie stoel kan je inspirerende webinars volgen over verschillende onderwerpen. Op die manier kom je vaardiger dan ooit uit de crisis!

De dokter en de politiek

Is “de politiek ingaan” en een artsenbaan goed te combineren? Hoe oefen je eigenlijk politieke invloed uit? Op 10 december van 19.30 tot 20.30  komen deze vragen aan bod in gesprek met Dave van der Kruijssen over zijn ervaringen als arts en politicus in spe! Schrijf je hier in!

foto politiek

 

 

De medicus in het maatschappelijk debat met Diederik Gommers

De eerste editie zal op 19 november plaatsvinden van 19.45 tot 21.30 met prof. dr. Diederik Gommers die over zijn ervaringen als medicus in de media zal vertellen. Ook zullen wij kort wat debattheorie bespreken en enkele vragen aan hem stellen zodat jij optimaal voorbereid bent als je in een soortgelijke situatie komt!

Helemaal volgeboekt maar er zijn extra plekken!

Vanwege het grote aantal aanmeldingen zijn er extra plekken beschikbaar gesteld voor deze webinar. Schrijf je nu in en volg het gesprek live mee!

Gommers