Aanmeldingsformulier

Je kan je hier gemakkelijk inschrijven voor één van onze cursussen. Vul hieronder het aanmeldingsformulier in, om je inschrijving compleet te maken. Vrijblijvend een keertje mailen mag natuurlijk ook altijd.

Bij deelname aan Dokters in Debat evenementen is het noodzakelijk om enkele persoonsgegevens van u te ontvangen. Het gaat hierbij om naam, emailadres eventueel telefoonnummer. Deze gegevens worden gebruikt voor interne administratie, om in contact te komen met (oud)- deelnemers en de financiële afhandeling. In principe worden deze gegevens voor een ongelimiteerde termijn bewaard. De persoonsgegevens worden onder geen enkel beding met derden gedeeld. Bij het niet verstrekken van deze gegevens is het niet mogelijk deel te nemen aan evenementen van Dokters in Debat

U heeft het wettelijk recht om ten alle tijden inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens te verzoeken. De Stichting streeft ernaar binnen afzienbare termijn aan uw verzoek te voldoen. Als u vindt dat er niet goed met uw privacygegevens wordt omgegaan, kan u een klacht indienen bij de relevante privacy toezichthouder (Autoriteit Persoonsgegevens).