Doe mee!

Op deze pagina vind je een overzicht van aankomende en lopende projecten van Dokters in Debat. Er staat in 2019 weer veel moois op de planning!

Debatcursus – beginners
Leg jij het in discussies ook altijd af tegen vrienden die advocaat of consultant zijn? Wil je je graag verdiepen in actuele maatschappelijke thema’s? Draag jij de zorg een warm hart toe en wil jij leren hoe je jouw ervaringen op de werkvloer kunt inzetten om de zorg in het algemeen naar een hoger niveau te tillen? Dan is Dokters in Debat de cursus voor jou!

Debatcursus – gevorderden – evenement heeft plaatsgevonden op 28 april 2019
Na het volgen van de Debatcursus – beginners de smaak te pakken gekregen? In deze vervolgcursus ga je aan de slag met gevorderde debattechnieken en leer je om jouw skills verder te verfijnen. Voor wie de verbale messen nog wat scherper wil slijpen.

Cursus debatteren voor medisch specialisten 
Deze tweedaagse debat training voor medisch specialisten is een samenwerking met het Nederlands Debat Instituut, gericht op presentatievaardigheden, debattechnieken en effectieve communicatie. Voor de bruggenbouwers tussen de klinische praktijk en de bestuurlijke besluiten.

Thema-avonden 
Enkele keren per jaar, een avond lang verdieping & verbreding van debatvaardigheden aan de hand van een actueel medisch thema, open voor alle oud-cursisten van Dokters in Debat (en andere geïnteresseerden, bring a friend!) Voor bij wie het debatteren ondanks de drukke agenda’s toch blijft kriebelen en voor wie gewoon eens de sfeer wil proeven.

Naast bovenstaande projecten verzorgt Dokters in Debat regelmatig workshops, nascholingen en seminars. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons om te overleggen wat de mogelijkheden zijn voor jouw evenement!

DiD Slotdebat - 13