Doe mee!

Op deze pagina vind je een overzicht van aankomende en lopende projecten van Dokters in Debat. Er staat de komende tijd weer veel moois op de planning!

Debatcursus – beginners

Leg jij het in discussies ook altijd af tegen vrienden die advocaat of consultant zijn? Wil je je graag verdiepen in actuele maatschappelijke thema’s? Draag jij de zorg een warm hart toe en wil jij leren hoe je jouw ervaringen op de werkvloer kunt inzetten om de zorg in het algemeen naar een hoger niveau te tillen? Dan is Dokters in Debat de cursus voor jou!

De Dokter in de Pen

Wij organiseren jaarlijks in samenwerking met Medisch Contact: De Dokter in de Pen. Een schrijftraining van drie avonden waar je leert hoe je een goed opiniestuk schrijft. Bij de cursus komen verschillende technieken aan bod die je helpen overtuigend een punt te maken. Je brengt deze technieken direct in praktijk door zelf een artikel te schrijven.

Webinars 

Dokters in debat organiseert regelmatig webinars over actuele onderwerpen. Hieronder staat een selectie van onze eerdere edities. Houd onze social media kanalen en deze website in de gaten voor aankomende webinars!

Naast bovenstaande projecten verzorgt Dokters in Debat regelmatig workshops, nascholingen en seminars. Klik hier voor onze brochure. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons om te overleggen wat de mogelijkheden zijn voor jouw evenement!

DiD Slotdebat - 13